info@rosettbutiken.se
FRAKTFRITT vid köp över 500 kr

Snabb leverans

Leverans sker från oss inom 2-7 arbetsdagar efter att vi fått din beställning eller att vi fått godkännande av korrektur. Specialbeställningar tar lite längre tid. Leveransavisering från posten sker via SMS eller brev.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Om en produkt inte kan levereras i tid, skickar vi ett e-postmeddelande med information till dig. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar. När produkten har nått oss prioriteras den i packningen och skickas så snart som möjligt vidare till Dig. Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av fraktbolag. Vi uppmanar alltid våra kunder att beställa varorna i god tid om man vill ha dom till ett speciellt datum.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på hur många varor Du beställer, storlek och vikt. Du ser fraktkostnaden i kassan innan Du bestämmer betalningsmetod och kan då lätt ändra eller ta bort Din beställning utan att någon betalning skett. Vi strävar alltid efter att hålla så låga fraktkostnader som möjligt och vi använder oss därför av både Posten och DHL för att kunna välja det bästa alternativet för Dina produkter. Ange ett mobilnummer i Din beställning så får Du ett sms när varorna finns att hämta på ditt utlämningsställe. Har du önskemål om en speciell transportör kontakta oss så försöker vi ordna det. 

0

Din varukorg

preloader