info@rosettbutiken.se
FRAKTFRITT vid köp över 500 kr

Kundkontakt

Kontakt med oss sker övervägande genom e-post, så om Du lagt en beställning hos oss förbinder du Dig att hålla koll på Din e-post. Vi kan behöva få svar från Dig angående tryck m m för att Du ska få en produkt Du blir så nöjd med som möjligt.

Slutförsäljning, tekniska problem eller annat

Vi reserverar oss för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av leveransdatum och felaktig artikelinformation. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger. Produkter som finns att beställa är produkter som finns i vårt lager, eller är på väg in från våra leverantörer. Vi garanterar dock aldrig leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för slutförsäljning.

Dina personuppgifter

När du uppger Dina personuppgifter hos oss godkänner Du att vi lagrar och använder Dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot Dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med Dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som Du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut Dina personuppgifter till tredje part.

Enligt Personuppgiftslagen har Du rätt att få den information som vi har registrerat om Dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan Du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår Kundservice.

Korrektur

Korrektur innebär att Du själv läser igenom texten för att se att Den är rättstavad och att allt stämmer, så att Du är nöjd.

Ett korrektur kan om Du så önskar skickas till Dig med e-post. Korrekturet kostar 49:-. Efter att Du mottagit korrekturet så ingår Dina första ändringar kostnadsfritt. Önskar Du fler korrektur och ändringar så kommer du att debiteras en originalarbetskostnad (f.n. 500:-/tim).

OBS! Oavsett vilket språk Din text är på så är det Din skyldighet att kontrollera stavning, vi tar inget ansvar för fel på texter om korrekturet godkänts.

0

Din varukorg

preloader